fredag den 18. september 2009

Visionernes tid

Så nærmer vi os perioden som alle orienteringsløbere refererer til som "visionernes tid"! Tiden hvor de sidste store konkurrencer for sæsonen er overstået, tiden hvor den elektroniske træningsdagbog er ved at rinne ud, tiden hvor vi skeler tilbage et kort sekund på sæsonens miserable resultater for derefter at skue fremad mod den nye sæson som vi ved vil bringe os sejre, medaljer, hæder og en overflod af damer som vi ved følger med i kølvandet på sådanne præstationer!!!

Ordet er frit, hvor højt vil du stræbe i 2010? Hvor højt vil du have at SET stræber i 2010?

Her er min vision for SET...

2010 er året hvor SET endelig løfter sig op over vores status som sub-elite klub. Vi er for mange dygtige orienteringsløbere til at det er nok for os at kæmpe om 4-5 pladsen til DM-stafet. Det er ikke længere nok for os at vores største sejr er at vi kan stille med flest herre-hold til stafetterne. Første mål er Skånemixen - vi stiller med rent Søllerød Hold, top 3 placering er målet. Andet mål er SM-stafet - målet er en sejr...

Hvordan gør vi det?

Vi er gledet lidt fra hinanden den sidste periode rent træningsmæssigt, ikke mange af os træner sammen. Tidligere havde vi tirsdagsintervaller med efterfølgende spisning, TKC/KC-træninger, SET+ træninger, langture fra kollegiet etc. Jeg ved godt at mange af os ikke har helt den samme tid, men jeg tror det ville være godt for os alle sammen hvis vi kan finde lidt sammen igen omkring nogle få træninger. Nogle ideer kunne være:


Tirsdagsintervaller - Som i gode gamle dage, eller måske helt nye? - det kunne gå på skift mellem rudegård - fælledparken - bagsværd sø. Selvfølgelig med spisning sammen bagefter.

Langtursonsdag - Vi mødes evt ved skovbrynet station (nemt at komme til med tog) Troels eller anden bilkørende er tilstede med bil så vi har et sted til tasker. Langtur i terræn m bakker 1-2 timer

Torsdagsklubtræning - Vi putter ekstra poster på kortet og løber o-intervaller eller lignende.

Weekendtræninger - SET+ træningerne skal selvfølgelig genindføres, men det kan da også være vi skal på en enkelt træningstur eller to i løbet af vinteren, vi har efterhånden mange steder vi kan tage hen og bo gratis:) - Herning, Mols, Vejle, Nordsjælland, Sydsjælland, (og Simons sted derude et eller andet sted i Jylland) Vi tager afsted lørdag morgen tidlig - løber to træninger, spiser (noget med sovs) sover og løber 1 træning om søndagen.

Jeg synes ikke vi skal det hele på en gang, men jeg synes det er vigtigt at vi mødes til en' fælles træning en' gang om ugen, måske skal det være onsdagens langtur, for at prøve noget nyt?

Hvad siger folket?

TT

3 kommentarer:

Tore Linde sagde ...

driew gilemmet....snælgba revirks retupmoc nim ,natas davh

Tore Linde sagde ...

!dev revilb ned

Ulrik Nielsen sagde ...

tenretni skramnad eleh nem ,dem tlag tegon re red retupmoc nid ekki re ted